Virti bulvių kukuliai su mėsos įdaru
Ingredientai:
500 g bulvių
1 kiaušinis
1/2 puodelio miltų
1/4 puodelio krakmolo
1/2 puodelio smulkiai pjaustytos mėsos
1/4 puodelio smulkiai pjaustytų svogūnų
1/4 puodelio smulkiai pjaustytų morkų
1/4 puodelio smulkiai pjaustytų salierų
1/4 puodelio pomidorų pastos
1/4 puodelio vandens
1/4 puodelio daržovių sultinio
1/4 puodelio grietinės
Druska ir pipirai pagal skonį
Paruošimas:
Išvirkite bulves ir sutrinkite jas iki tyrės.
Į bulvių tyrę įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir krakmolą. Išmaišykite iki vientisos masės.
Į atskirą dubenį suberkite mėsą, svogūnus, morkas, salierus, pomidorų pastą, vandenį, daržovių sultinį ir grietinę. Išmaišykite iki vientisos masės.
Iš bulvių masės suformuokite kukulius ir apvoliokite juos miltuose.
Į puodą su verdančiu vandeniu suberkite kukulius ir virkite 5 minutes.
Skanaus!
Kiti receptai
Sužinokite daugiau
Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.