Lrytas.lt

Agnietė Vainauskaitė

Kefyro blyneliai

Patys skaniausi ir pūriausi kefyro blynai savaitgaliui!

Reikės:
300 ml kefyro
1 kiaušinis
2 šaukštai cukraus (pagal skonį)
200 g kvietinių miltų
Žiupsnelis druskos
Aliejaus kepimui

Dubenyje suplakti kiaušinį su cukrumi ir druska.
Įpilti kefyrą ir lengvai išmaišyti, nereikia perplakti.
Po truputį įsijoti miltus ir maišyti, kol tešla taps vientisa, tirštos konsistencijos. Jei tešla atrodo per skysta, įdėk šiek tiek daugiau miltų.

Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir kepti blynus ant vidutinės ugnies, kol abiejų pusių paviršiai gražiai apskrus (apie 2–3 minutes kiekvienai pusei).

Patiekiame su norimu sirupu, uogiene ar grietine:)

Balsuoti
Dalintis
PRIVATUMO POLITIKAKONTAKTAIREKLAMADIENRAŠČIO PRENUMERATA
Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę
Sekite mus:
UAB „Lrytas“,A. Goštauto 12A, LT-01103, Vilnius.
Įm. kodas: 300781534Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:Valstybės įmonė Registrų centras
lrytas.lt redakcija news@lrytas.ltPranešimai apie techninius nesklandumuswebmaster@lrytas.lt
Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“.

Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.