Troškinys su mėsa ir daržovėmis
Ingredientai:
Kiauliena arba jautiena - 500 g
Morkos - 2 vnt.
Svogūnai - 2 vnt.
Paprikos - 1 vnt.
Pomidorai - 2 vnt.
Bulvės - 4 vnt.
Česnakai - 2 skiltelės
Lauro lapas - 1 vnt.
Druska, pipirai - pagal skonį
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir apkepkite aliejuje.
Morkas, svogūnus, paprikas ir česnakus supjaustykite kubeliais. Pomidorus apkepkite ir nulupkite odelę.
Į puodą sudėkite mėsą, daržoves, lauro lapą, druską ir pipirus. Užpilkite vandeniu, kad apsemtų. Uždenkite puodą ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 1 valandą.
Po valandos į puodą sudėkite nuluptas ir supjaustytas bulves. Troškinkite dar apie 20-30 minučių, kol bulvės išvirs.
Troškinį patiekite karštą su duona arba ryžiais.
Patarimai:
Vietoj vandens galite naudoti mėsos ar daržovių sultinį.
Į troškinį galite įdėti įvairių prieskonių, tokių kaip čili, paprika, rozmarinas.
Troškinį galite paruošti iš anksto ir pašildyti prieš patiekiant.
Skanaus!
Kiti receptai
Sužinokite daugiau
Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.