Lrytas.lt

Jurgita Paulauskaitė

Vištienos šnicelio receptas

2 vištienos krūtinėlės filė
2 kiaušiniai
1 puodelis džiūvėsėlių
1/2 puodelio miltų
1/2 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
Druska ir pipirai pagal skonį
Aliejaus kepimui

Kiekvieną filė perpjaukite horizontaliai į dvi dalis, kad gautumėte plonesnius gabaliukus.
Jei reikia, gabaliukus švelniai pamuškite virtuviniu plaktuku, kad jie būtų vienodo storio.

Ingredientai paniravimui:
Viename dubenyje sumaišykite miltus, česnako ir paprikos miltelius, druską ir pipirus.
Kitame dubenyje išplakite kiaušinius.
Trečiame dubenyje suberkite džiūvėsėlius.

Kiekvieną vištienos gabaliuką apvoliokite miltų mišinyje.
Tada panardinkite į išplaktus kiaušinius, užtikrindami, kad visas paviršius būtų padengtas.
Galiausiai apvoliokite džiūvėsėliuose, švelniai prispausdami, kad džiūvėsėliai gerai priliptų.

Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies.
Kepkite vištienos gabaliukus po 3–4 minutes iš kiekvienos pusės, kol jie taps auksinės spalvos ir gerai iškeps.

Balsuoti
Dalintis
PRIVATUMO POLITIKAKONTAKTAIREKLAMADIENRAŠČIO PRENUMERATA
Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę
Sekite mus:
UAB „Lrytas“,A. Goštauto 12A, LT-01103, Vilnius.
Įm. kodas: 300781534Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:Valstybės įmonė Registrų centras
lrytas.lt redakcija news@lrytas.ltPranešimai apie techninius nesklandumuswebmaster@lrytas.lt
Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“.

Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.