Vištienos šnicelio receptas
2 vištienos krūtinėlės filė
2 kiaušiniai
1 puodelis džiūvėsėlių
1/2 puodelio miltų
1/2 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
Druska ir pipirai pagal skonį
Aliejaus kepimui
Kiekvieną filė perpjaukite horizontaliai į dvi dalis, kad gautumėte plonesnius gabaliukus.
Jei reikia, gabaliukus švelniai pamuškite virtuviniu plaktuku, kad jie būtų vienodo storio.
Ingredientai paniravimui:
Viename dubenyje sumaišykite miltus, česnako ir paprikos miltelius, druską ir pipirus.
Kitame dubenyje išplakite kiaušinius.
Trečiame dubenyje suberkite džiūvėsėlius.
Kiekvieną vištienos gabaliuką apvoliokite miltų mišinyje.
Tada panardinkite į išplaktus kiaušinius, užtikrindami, kad visas paviršius būtų padengtas.
Galiausiai apvoliokite džiūvėsėliuose, švelniai prispausdami, kad džiūvėsėliai gerai priliptų.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies.
Kepkite vištienos gabaliukus po 3–4 minutes iš kiekvienos pusės, kol jie taps auksinės spalvos ir gerai iškeps.
Kiti receptai
Sužinokite daugiau
Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.